Installatie van jouw zonnepanelen

De installatie van zonnepanelen is een erg specialistische klus. Bij de plaatsing moet er immers worden bepaald hoe en waar de panelen moeten worden gelegd. Ook het aansluitwerk van de meterkast en bevestiging van de omvormer zijn klussen die bij de installatie van zonnepanelen komen kijken. Hoewel sommige zich er soms aan wagen de installatie zelf op zich te nemen, is het veel verstandiger om het plaatsen aan een elektro specialist over te laten. Het is immers noodzakelijk dat de installatie op een veilige manier gebeurt.

Ik sta samen met mijn vakkundig team klaar om de zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand te installeren. We zorgen voor een professionele plaatsing en installatie van de zonnepanelen. Vaak is de installatie voor ons een eenvoudige klus, waardoor het doorgaans in één dag al afgerond kan zijn. Betreft het een groter oppervlakte, dan gaat hier iets meer tijd in zitten. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor jouw huis of kantoor. Neem contact met me op!

Verduurzamen van je woning of bedrijf

Het verduurzamen van ons leven wordt alsmaar belangrijker. Niet alleen in het bedrijfsleven maar ook bij ons thuis. De installatie van zonnepanelen is een grote stap om je woning of bedrijfspand te verduurzamen. Ben je echter op zoek naar meer mogelijkheden om je pand duurzaam te maken? Daar adviseer ik je graag over! Zo kunnen we ook onder andere de installatie van elektrische laadpalen of het verduurzamen van verlichting op ons nemen. Er zijn veel elektra installaties mogelijk.

Voordelen zonnepanelen installeren

Investeren in zonnepanelen is vandaag de dag zeker geen gek idee. Er zitten namelijk een hele hoop voordelen verbonden aan de opwekking van deze groene energie. Om de keuze voor je te vergemakkelijken zetten wij een aantal voordelen op een rijtje:

  • Het verlaagt jouw energierekening;
  • Beperk direct de uitstoot van CO2;
  • De waarde van je pand gaat omhoog door het verhoogde energielabel;
  • Je krijgt BTW terug van de belastingdienst;
  • Met een levensduur van 25 jaar geniet je lang van je investering;
  • Het vergt slechts weinig onderhoud.

Zonnepanelen bij jou laten plaatsen?

Ben je overtuigd van de voordelen van zonnepanelen en ben je aan het overwegen zonnepanelen op je woning of bedrijfspand te laten plaatsen? Ik kom graag bij je langs om meer over zonnepanelen en de installatie te vertellen. Aansluitend kan ik vrijblijvend een plan op maat uitwerken. Zo krijg je een realistisch kostenoverzicht en heb je alle informatie om een overwogen beslissing te nemen. 

Neem gerust contact met me op voor een afspraak, via het contactformulier, mail of telefonisch.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Hoi, mijn naam is Chris Heb je vragen over onze diensten of wil je een afspraak maken? Neem contact op! +31 613 466 786
Chris Steijvers Contact