Beveiligingsinstallatie op maat

Wil je graag je woning of bedrijfsomgeving een stukje veiliger maken? Het toevoegen van camera en beveiliging kan jou en je omgeving een vertrouwder gevoel geven en indringers buiten houden. Om de juiste beveiliging te kiezen, is het belangrijk dat de beveiligingsinstallatie altijd op maat wordt gemaakt. Zo krijg je een complete installatie die volledig is aangepast op het pand. Hierbij kun je denken aan camerabeveiliging in combinatie met een alarmsysteem.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste apparatuur aanschaft en deze op de juiste wijze installeert, is het raadzaam je te laten adviseren door een elektro specialist. Ik kan je helpen bij het vinden van geschikte beveiliging. Uiteraard sta ik samen met mijn team klaar om de gewenste beveiligingsinstallatie professioneel te bevestigen bij je thuis of in je bedrijfspand.

Hoe wij te werk gaan

Voordat wij aan de slag gaan met de beveiligingsinstallatie bekijken we wat er bij jouw situatie past. Wens je alleen camerabeveiliging in je huis? Of liever een volledig pakket voor je kantoor? Ik geef je advies over alle mogelijkheden zoals digitale beveiliging maar ook de afwerking en de optie voor nachtzicht. Zo weet jij voorafgaand precies wat je mag verwachten.

Niet alleen het soort installatie maar ook de locatie ervan speelt een grote rol in de veiligheid. Wij vragen jou daarom wat jij de belangrijkste zaken vindt, hier passen wij ons plan op aan. 

Installatie van een beveiligingssysteem

Een correctie installatie van je beveiligingsapparaten is belangrijk voor een optimale beveiliging van je huis of kantoor. Daarom zorgen we altijd voor een vakkundige plaatsing en bevestiging van je camera en beveiliging. We zijn zorgvuldig bij de plaatsing van camera’s, zodat de beveiliging voldoet aan de wettelijke richtlijnen en het beeld niet wordt beïnvloed door onder andere de zon. Na plaatsing voeren we een aantal afsluitende testen uit om te zien of alles ook echt werkt. Zijn wij én jij tevreden? Dan zit ons werk er op. 

Beveiligingssysteem laten installeren?

Wil je direct je woning of bedrijfspand laten beveiligen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in, contacteer mij telefonisch op +31 613 466 76, of via de mail info@steijverselectro.nl. In een persoonlijk gesprek geef ik je meer informatie en adviseer ik je over de beste camera- en beveiligingssystemen in jouw situatie.


 

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Hoi, mijn naam is Chris Heb je vragen over onze diensten of wil je een afspraak maken? Neem contact op! +31 613 466 786
Chris Steijvers Contact