Elektrische installatie bij nieuwbouwprojecten

Wanneer je bezig bent met een nieuwbouwproject is het aanleggen van een goede elektrische installatie cruciaal voor de woning. Je wilt namelijk wel een veilige woonomgeving creëren. Omdat alle elektriciteit nieuw aangelegd moet worden in huis heb je veel vrijheid. Denk aan de locaties van alle stopcontacten, het soort armaturen, de keuze voor een automatiseringssysteem en het soort schakelmateriaal.

Omdat er nog geen elektriciteit aanwezig is, hoeft oude bedrading niet vervangen te worden en staan alle opties wijd open. Dit kan ingewikkeld zijn wanneer je geen ervaring hebt met elektrische installaties in de woningbouw. Wil je zeker zijn van een veilige installatie in je nieuwbouwwoning, twijfel niet en laat je helpen door een elektro specialist. Ik adviseer je graag vanuit mijn vakkennis over de mogelijkheden. Ook help ik je graag met mijn team bij het realiseren van een elektrische installatie bij nieuwbouwprojecten.

Elektra vervangen in oude woningen / renovatie

Hoewel oude huizen hun charmes hebben, is dit vaak niet het geval als het gaat om de bijkomende elektrische installatie. Waar we nu in een tijd leven waarin verwacht wordt dat meerdere televisies, elektrische kookplaten en afwas- en wasmachines tegelijk kunnen draaien was dit vroeger wel anders. Dit maakt het noodzakelijk om de elektrische installatie in een oude woning te vervangen. 

Nu vraag je je misschien af wat er allemaal gebeurd tijdens zo’n klus. Wij vervangen de verouderde stoppen in de desbetreffende meterkast. Hierdoor kunnen wij nieuwe elektriciteitsgroepen aanmaken, zo wordt de spanning gelijkmatig verdeeld over jouw woning. In uitzonderlijke situaties vervangen wij de gehele groepenkast. Daarbij is het vaak verstandig om de bedrading te vervangen. Hoewel dergelijke kabels lang mee gaan wordt de bedrading in oude huizen vaak als onveilig gezien, omdat er destijds nog met aluminium gewerkt werd waar de standaard nu koper is. 

Wanneer wij bezig zijn met de vervanging van de elektrische installatie kun je er ook voor kiezen om extra stroom of schakelpunten aan te laten leggen. Dit is efficiënt en zo kun je de woning aanpassen naar moderne voorkeuren.

Hulp nodig bij het aanleggen van elektra?

Hoewel een handige man zelf aan de slag zou kunnen gaan, raden wij dit zeker niet aan. Elektriciteit aanleggen in huis is een lastige klus zonder de benodigde kennis en ervaring. 
Wil je zeker zijn van een betrouwbare en duurzame elektrische installatie? Geef het werk uit handen aan een elektro specialist. 

Ik sta samen met mijn team vakkundige installateurs klaar om jou te helpen bij je woningbouw projecten. Ben je benieuwd wat we te bieden hebben? Ik vertel je er mee over in een persoonlijk gesprek. Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Zo weet je direct wat we voor je kunnen betekenen.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Hoi, mijn naam is Chris Heb je vragen over onze diensten of wil je een afspraak maken? Neem contact op! +31 613 466 786
Chris Steijvers Contact