Elektra voor utiliteitsbouw

De utiliteitsbouw vraagt om een andere aanpak bij de aanleg van elektra dan woningen doen. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan het aanleggen van een elektrische aansluiting binnen in huis. 

Er zijn verschillende redenen waarom je de elektra in je bedrijfspand wilt aanleggen of vervangen. Ben je bijvoorbeeld de nieuwe eigenaar van een kantoor? Misschien wil je energiezuiniger te werk gaan? Of voldoet het utiliteitsgebouw op dit moment niet aan de energie prestatie norm? Ik kan je graag adviseren over alle elektro mogelijkheden, en help met mijn team bij het toepassen van de aanpassingen.

Elektriciteit aansluiten en meer

Wil je graag de elektra laten aanleggen in je kantoor, winkel of pand? Bij ieder project hoort een plan op maat! Ik kom daarom graag bij je langs om de elektra mogelijkheden te bespreken. Ik luister naar je wensen en geef je advies over de geschikte opties bij het aansluiten van elektriciteit binnen je utiliteitsgebouw. Zo weet je precies wat je kunt verwachten bij de aanleg en aansluiting van het elektriciteitsnetwerk. Een afspraak maken kan direct, neem gewoon even contact met mij op!

Duurzame oplossingen utiliteitsgebouw

Ieder wil op zijn eigen manier bijdragen aan een duurzaam gebruik van elektra en het besparen van kosten. We krijgen dan ook steeds meer aanvragen voor het vervangen van elektra. Ik denk ook graag met jou mee bij het verduurzamen van je bedrijfsomgeving. Door het gebruik van bijvoorbeeld led verlichting of de installatie van efficiënte bekabeling kunnen utiliteitsgebouwen al een stuk zuiniger worden gemaakt.

Elektra in jouw bedrijf laten aanleggen?

Elektra aanleggen in een bedrijfspand is vaak een grote klus, waar veel voorzichtigheid en kennis bij komt kijken. Ik sta daarom samen met mijn team klaar om elektra in ieder soort bedrijfspand voor je aan te leggen. Het maakt niet uit voor welke elektra werkzaamheden je ons graag wilt inschakelen. Van verlichtingsprojecten, inbraakbeveiliging, data- en telecommunicatie of de installatie van zonnepanelen, we komen graag naar je toe!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact met mij op! Dan plannen we snel een afspraak in om alle opties en een volledige aanpak te bespreken.


 

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Hoi, mijn naam is Chris Heb je vragen over onze diensten of wil je een afspraak maken? Neem contact op! +31 613 466 786
Chris Steijvers Contact