Klantenreacties

Als vakkundige partij in de markt bieden wij kwaliteit, ervaring en passie voor het vak. Met een hecht team kijken we trots terug op onze voorgaande projecten, aangeboden door geweldige opdrachtgevers. Van plaatsing van zonnepanelen tot de aanleg van een volledig elektra netwerk. De mannen van Chris Steijvers Electro zijn bekend met alle facetten van het vak.

Wij weten al dat we elk project aankunnen, groot en klein. Nu jij nog! Lees daarom hier de tevredenheid van onze klantenkring en raak overtuigd van onze vakkundigheid. Chris Steijvers Electro is dé installateur voor zowel professionele als particuliere klussen.

Google Mijn Bedrijf

Voor bedrijfsinformatie, foto’s en klantenreacties bezoek je onze ‘Google Mijn Bedrijf’ pagina binnen Google. Behoor je tot een van onze klanten? Dan ben je meer dan welkom om een review achter te laten!

Facebook reviews

Buiten handige informatie op onze Facebook pagina vind je hier ook betrouwbare reviews van klanten die je voor zijn geweest. Zelf een review achterlaten mag natuurlijk ook. Hiervoor dien je ingelogd te zijn op Facebook.

Steijvers Electro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 gebaseerd op 5 reacties van klanten.
27-08-2021 Happy Life 10 / 10 Chris en zijn team zijn goede vakmensen met verstand van zaken! Ze leveren kundig en top werk af en staan altijd voor je klaar. 👍🏻
06-06-2021 Miriam 10 / 10 Heel blij zijn we met de professionele installatie van onze zonnepanelen. Bedankt Chris en team!
07-05-2021 Leo Hermans 8 / 10 Chris en zijn team hebben mooi werk geleverd. De communicatie was prettig en installatie is goed gedaan.
03-06-2020 Emma van Akkeren 9 / 10 Chris heeft nette elektra installatie in ons huis verzorgd.
06-05-2020 Niels van Dijk 10 / 10 Heel blij met het werk dat Chris heeft geleverd. Mocht ik nog een klus hebben, dan zou ik hem zeker bellen!
Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Hoi, mijn naam is Chris Heb je vragen over onze diensten of wil je een afspraak maken? Neem contact op! +31 613 466 786
Chris Steijvers Contact