Elektra aansluiting in jouw horecapand

Van verlichting tot schakelmateriaal, extra stopcontacten tot automatiseringssystemen. De mogelijkheden voor de elektra aansluiting in je bedrijf zijn ruim. Welke elektra aansluiting je ook wilt aanleggen in je horecapand, het is altijd belangrijk dat elektriciteit goed wordt aangelegd en geïnstalleerd. De juiste installatie is immers essentieel voor een veilig leefomgeving en voorkomt grote problemen zoals brandgevaar of storing. 

Wil je zeker zijn van een veilige installatie? Doe dan vooral niet zelf de elektra aansluiting, maar laat je helpen door een professioneel elektrobedrijf.  Ik en mijn team zijn gespecialiseerd in elektrische installatie. We komen graag bij je langs om nieuwe elektra aan sluiten of verouderde elektra te vernieuwen.

Elektra installaties bespreken?

De aanleg of vervanging van de elektra aansluiting in jouw horeca onderneming is een zaak die niet achter mag blijven. Maar wat dacht je van onze andere services als de plaatsing en installatie van camera’s en een alarm? De aanleg van zonnepanelen? Of de installatie van sfeerverlichting zowel binnen als buiten? Wij kunnen je op verschillende vlakken van dienst zijn.

Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Zo kan ik op basis van je wensen gedegen advies geven en kunnen we een vrijblijvend een plan op papier zetten. Ik ben eenvoudig te bereiken, via het contactformulier, de mail of telefonisch.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil jij de elektra aansluiting van jouw horecapand ook eens goed onder de loep nemen? Of wil je graag weten hoe wij jou kunnen helpen bij de volledige nieuwe aansluiting in jouw onderneming? Ik kan je meer vertellen over alle mogelijkheden binnen de elektra! Door samen te bespreken wat je graag wilt, komen we tot een volledig plan op maat. Neem gerust contact met mij op!

Laat je vast inspireren door hetgeen wat mogelijk is. Bekijk ons portfolio. Hier vind je een greep uit onze voltooide projecten.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Hoi, mijn naam is Chris Heb je vragen over onze diensten of wil je een afspraak maken? Neem contact op! +31 613 466 786
Chris Steijvers Contact