Meer dan alleen licht

Licht is een belangrijke sfeermaker. Niet alleen in huis maar ook buitenshuis wil je dat de omgeving voldoende zichtbaar is. Bij bedrijfspanden moet licht ook praktisch zijn. Denk aan goede verlichting in een kantoor of showroom. Het is daarom belangrijk dat er goed wordt nagedacht over de plaatsing en installatie van het licht in je woning of pand.

Daar help ik je graag bij! Als elektro specialist kan ik je advies geven over een geschikte aanleg van verlichting in de vorm van een lichtplan. Dit doe ik samen met onze vertrouwde partner Pro Light. We bekijken op welke plekken en welke type verlichting er geplaatst kan worden. Ook over de installatie vertel ik je graag meer. Zo weet je precies waar je op kunt rekenen bij de aanleg van nieuwe verlichting.

Aanleg van zowel binnen- als buitenverlichting

De mogelijkheden voor de aanleg van verlichting is in je woning of bedrijfspand groot. Er is een grote keuze aan lampen en installaties voor zowel binnen- als buitenverlichting. Wens je bijvoorbeeld prachtige sfeerlampen in en rondom het zwembad? Sportverlichting voor in de showroom? Of sfeervolle verlichting in de woonkamer? Wat je wensen ook zijn, ik adviseer je er graag in. Samen met mijn team sta ik tevens klaar om de verlichting bij je aan te leggen. Ook voor een plan op maat bij het verduurzamen van je verlichting, kan ik je meer informatie over geven. Neem gerust contact op!

Neem ook een kijkje bij onze gerealiseerde projecten in ons portfolio. Hier kun je enkele van onze lichtinstallatie projecten bekijken. Laat je inspireren!

Verlichting laten aanleggen?

Wil je graag nieuwe lichtinstallatie laten aanleggen en hiervoor de mogelijkheden bespreken? Geef me een belletje, mail me of vul het contactformulier in! Dan plannen we direct een afspraak in om alle opties voor de plaatsing van verlichting te bespreken.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Hoi, mijn naam is Chris Heb je vragen over onze diensten of wil je een afspraak maken? Neem contact op! +31 613 466 786
Chris Steijvers Contact